Pensiune Restaurant Schnitzel Haus Paulesti

1934 vizualizari

Str. Principală nr 9, Sat Paulestii Noi,
comuna Paulesti, Jud. Prahova
tel.: 0721 182323; 0244 433753
fax.: 0244 306031

Incorporeaza tur virtual

Amplasat la intrarea in Paulesti, la numai 5 km de Ploiesti, complexul Schnitzel Haus ofera clientilor nostri o mica oaza de libertate si liniste, departe de forfota si agitatia orasului.
    Inaugurat in decembrie 2006, complexul dispune de un spatiu generos, oferind clientilor nostri atat rafinamentul unui restaurant de 5 stele, intimitatea unei mici pensiuni si a unei cafenele, precum si exuberanta unei sali de bowling.
    Calitatea serviciilor, ambianta placuta si satisfactia deplina oferita de o seara petrecuta la noi, va vor indruma pasii sa ne treceti pragul din nou si la ocazii speciale.

    Restaurantul Schnitzel Haus aduce originalitate atat prin bucataria in care traditionalul si internationalul se imbina armonios cu specialitati savuroase, cat si prin designul interior in care domnesc selectul si buna dispozitie.
    Alegand restaurantul nostru, va veti bucura de un spatiu ce poate gazdui 255 de personae. Pentru organizarea diverselor evenimente, locurile pot fi repartizate in functie de cerintele clientilor nostri.

Designed by Daniel Studio