Produsele de cofetarie cuprind retete proprii, originale si retete clasice, romanesti. Nomenclatorul propriu este foarte bogat, cuprinde 400 de sortimente variate, satisface tote gusturile.
Decorarea ocupa un loc foarte important folosindu-se multa imaginatie pe langa materiile prime folosite de cea mai innalta calitate, si anume ciocolata belgiana, frisca naturala, martipan, pasta icing, decorgeluri cu cele mai variate arome din fructe naturale, carameluri, alune, nuci.
Din sortimentele de produse, le mentionam pe cele mai apreciate de catre clienti:
- tort belcolade special, tort delice, tort richard, tort cu crema de zahar ars, tort savoarea fructelor, tort clarion, clasicul tort amandina, tort diplomat, torturi de nunta cu designuri speciale imbracate in martipan.
- fursecuri cu crema : fursec belcolade, fursec carat, fursec televizor, prajiturile bunicii, fursec bianca, etc intr-o gama larga de retete cu forme, arome, umpluturi diferite.
- cozonac cu nuca, cacao si stafide, cozonac cu rahat, retetele fiind ca la mama acasa.
- checuri cu cipsuri de ciocolata.